REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešla:i kambario temperatūros sviestą išsukti su cukraus pudra iki vientisos masės. Suberti krakmolą, cinamoną, trynį ir išmaišyti. Išsijoti miltus su kepimo milteliais. Paminkyti, kol tešla taps graži ir glotni. Padalinti ją į 4 dalis ir iš kiekvienos suformuoti 2 - 3 cm skersmens dešrelę. Įvynioti į maistinę plėvelę. Dėti pusvalandžiui į šaldymo kamerą. Tuo tarpu, gana smulkiai sukapoti riešutus (pabarstukams), sumaišyti juos su cukrumi ir cinamonu. Lengvai šakute paplakti baltymą. Išimti dešreles iš šaldymo kameros ir supjaustyti maždaug 3 mm storio monetėlėmis. Sausainiukus aptepti kiaušinio baltymu, tada baltymuotą puse merkti į riešutų -cukraus mišinį. Dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti 180°C orkaitėje apie 10 minučių.
Skanaus!
REKLAMA