• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai sūrelio (varškės, saldūs)
  • šiek tiek sodos (nugesinta actu, ant peilio galiuko)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • Tešlai:
  • 200 gramų margarino
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • Pertepimui:
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek aguonų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai sūrelio (varškės, saldūs)
  • šiek tiek sodos (nugesinta actu, ant peilio galiuko)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • Tešlai:
  • 200 gramų margarino
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • Pertepimui:
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek aguonų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškės sūrelius ištrinkite su kiaušinių tryniais, sudėkite sutarkuotą margariną, suberkite miltus, sodą ir išminkykite tešlą.
    Tešla neturi būti per daug kieta. Kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą.
  2. Pertepimui baltymus gerai išplakite su cukrumi iki standžių putų. Iš tešlos iškočiokite lakštus.
    Juos sutepkite išplaktais baltymais su cukrumi, pabarstykite aguonomis.
  3. Lakštus susukite, supjaustykite riekelėmis. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų