INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus (muskovado)
- 0.5 stiklinės migdolų (malti)
- 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1/3 arbatinio šaukštelio sodos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 7 valgomieji šaukštai grietinės (liesa)
- 3 arbatiniai šaukšteliai kukurūzų miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Inde sumaišyti miltus, kukurūzų kruopas, cukrų, sodą. Įpilti aliejų, išmaišyti. Sudėti grietinę, gerai išsukti ir uždengus palikti porai valandų. Dėti šaukštu ant kepimo popieriumi išklotos skardos, (palikti didesnius tarpus, nes kepant plečiasi) dekoruoti ir kepti 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Autorius: http://forelle.blogas.lt