• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (muskovado)
  • 0.5 stiklinės migdolų (malti)
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1/3 arbatinio šaukštelio sodos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 7 valgomieji šaukštai grietinės (liesa)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kukurūzų miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Inde sumaišyti miltus, kukurūzų kruopas, cukrų, sodą. Įpilti aliejų, išmaišyti. Sudėti grietinę, gerai išsukti ir uždengus palikti porai valandų. Dėti šaukštu ant kepimo popieriumi išklotos skardos, (palikti didesnius tarpus, nes kepant plečiasi) dekoruoti ir kepti 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (muskovado)
  • 0.5 stiklinės migdolų (malti)
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1/3 arbatinio šaukštelio sodos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 7 valgomieji šaukštai grietinės (liesa)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kukurūzų miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Inde sumaišyti miltus, kukurūzų kruopas, cukrų, sodą. Įpilti aliejų, išmaišyti. Sudėti grietinę, gerai išsukti ir uždengus palikti porai valandų. Dėti šaukštu ant kepimo popieriumi išklotos skardos, (palikti didesnius tarpus, nes kepant plečiasi) dekoruoti ir kepti 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų