1 ir 3/4 stiklinės kvietinių miltų (aukščiausios rūšies)
1/4 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dideliame dubenyje su elektriniu mikseriu, vidutiniu greičiu sumaišyti visus nurodytus ingredientus, išskyrus pekanų riešutus. Sumaišius vientisą tešlą įmaišyti smulkintus pekanų riešutus. Pagamintą tešlą įvynioti į maistinę plėvelę ir padėti 2 val. į šaldytuvą. Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Iš atšaldytos tešlos suformuoti apvalius sausainius ir į kiekvieną jų įspausti po 1 puselę pekano riešuto. Kepti apie 8-10 min. Iškeptus palikti kelioms minutėms, kad atvėstų ir patiekti. Skanaus.
1 ir 3/4 stiklinės kvietinių miltų (aukščiausios rūšies)
1/4 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dideliame dubenyje su elektriniu mikseriu, vidutiniu greičiu sumaišyti visus nurodytus ingredientus, išskyrus pekanų riešutus. Sumaišius vientisą tešlą įmaišyti smulkintus pekanų riešutus. Pagamintą tešlą įvynioti į maistinę plėvelę ir padėti 2 val. į šaldytuvą. Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Iš atšaldytos tešlos suformuoti apvalius sausainius ir į kiekvieną jų įspausti po 1 puselę pekano riešuto. Kepti apie 8-10 min. Iškeptus palikti kelioms minutėms, kad atvėstų ir patiekti. Skanaus.