500 gramų tešlos (šaldyta, bemielė (pvz., „Mantigos"))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlai atšilus, ją supjaustome juostelėmis. Ananasus gerai nuvarviname. Imame po vieną žiedelį ir išnarstome tešlos juostelėmis. Dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepame 190-200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min. Iškepusius apibarstome cukraus pudra. Taip pat galima papuošti įvairiais pabarstukais. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
500 gramų ananasų (konservuoti)
šiek tiek cukraus pudros
500 gramų tešlos (šaldyta, bemielė (pvz., „Mantigos"))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlai atšilus, ją supjaustome juostelėmis. Ananasus gerai nuvarviname. Imame po vieną žiedelį ir išnarstome tešlos juostelėmis. Dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepame 190-200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min. Iškepusius apibarstome cukraus pudra. Taip pat galima papuošti įvairiais pabarstukais. Skanaus.