Kiaušinius išplakite su miltiniu ir vaniliniu cukrumi, berkite miltus ir užminkykite tešlą. Iš šios masės pagaminsite pusantros skardelės. Darykite mažus rutuliukus, juos suspauskite ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Pabarstykite juos cukrumi bei aguonom ir 30 min. palikite šiltoje patalpoje, kad apdžiūtų. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 7 min. Skanaus.
Autorius: Sandra
INGREDIENTAI:
50 gramų aguonų
50 gramų cukraus
400 gramų cukraus (miltinis)
3 vienetai kiaušinių
400 gramų kvietinių miltų
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakite su miltiniu ir vaniliniu cukrumi, berkite miltus ir užminkykite tešlą. Iš šios masės pagaminsite pusantros skardelės. Darykite mažus rutuliukus, juos suspauskite ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Pabarstykite juos cukrumi bei aguonom ir 30 min. palikite šiltoje patalpoje, kad apdžiūtų. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 7 min. Skanaus.