• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus pudros ((citrininiam glaistui))
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus pudros ((rožiniam glaistui))
  • 70 gramų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 75 gramai kvietinių miltų (rupūs)
  • 150 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai sulčių (granatų, (rožiniam glaistui))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą labai gerai mikseriu išsukame su cukrumi, mušame kambario temperatūros kiaušinį ir vėl gerai išsukame.
    Dedame miltus ir išminkome tešlą.
    Tešla turi būti minkšta.
    Tešlą 30 min. dedame į šaldytuvą.
    Kočiojame tešlą, išspaudžiame sausainius ir kepame apie 10 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Iš sulčių ir cukraus pudros išsukame glajus.
    Dar šiltus sausainius aptepame ir papuošiame.
    Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus pudros ((citrininiam glaistui))
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus pudros ((rožiniam glaistui))
  • 70 gramų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 75 gramai kvietinių miltų (rupūs)
  • 150 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai sulčių (granatų, (rožiniam glaistui))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą labai gerai mikseriu išsukame su cukrumi, mušame kambario temperatūros kiaušinį ir vėl gerai išsukame.
    Dedame miltus ir išminkome tešlą.
    Tešla turi būti minkšta.
    Tešlą 30 min. dedame į šaldytuvą.
    Kočiojame tešlą, išspaudžiame sausainius ir kepame apie 10 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Iš sulčių ir cukraus pudros išsukame glajus.
    Dar šiltus sausainius aptepame ir papuošiame.
    Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų