Kambario temperatūros sviestą labai gerai mikseriu išsukame su cukrumi, mušame kambario temperatūros kiaušinį ir vėl gerai išsukame. Dedame miltus ir išminkome tešlą. Tešla turi būti minkšta. Tešlą 30 min. dedame į šaldytuvą. Kočiojame tešlą, išspaudžiame sausainius ir kepame apie 10 min. 200 laipsnių temperatūroje. Iš sulčių ir cukraus pudros išsukame glajus. Dar šiltus sausainius aptepame ir papuošiame. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai cukraus pudros ((citrininiam glaistui))
4 valgomieji šaukštai cukraus pudros ((rožiniam glaistui))
Kambario temperatūros sviestą labai gerai mikseriu išsukame su cukrumi, mušame kambario temperatūros kiaušinį ir vėl gerai išsukame. Dedame miltus ir išminkome tešlą. Tešla turi būti minkšta. Tešlą 30 min. dedame į šaldytuvą. Kočiojame tešlą, išspaudžiame sausainius ir kepame apie 10 min. 200 laipsnių temperatūroje. Iš sulčių ir cukraus pudros išsukame glajus. Dar šiltus sausainius aptepame ir papuošiame. Skanaus.