• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus pudros
  • 60 gramų migdolų (malti)
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 120 gramų sviesto
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakeliais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui reikės:
    75 g džiovintų abrikosų,
    200 g marcipano,
    2 šaukštų apelsino sulčių,
    1 kiaušinio baltymo,
    75 g migdolų plokštelių.

    Gaminimas:
    Miltus, maltus migdolus, 60 g cukraus pudros, vanilinį cukrų, kiaušinio trynį, gabalėliais supjaustytą sviestą sudėti į dubenį ir užminkyti vientisą tešlą. Iš jos padaryti rutulį, suvynioti į foliją ir padėti valandai į šaldytuvą.
    Abrikosus nuplauti, nuplikyti ir supjaustyti plonomis juostelėmis. Sumaišyti su marcipanu, apelsino sultimis ir išminkyti vientisą masę.
    Iš masės padaryti rutuliukus. Iš tešlos iškočioti 5 mm storio lakštą, iš jo išpjauti maždaug 4 cm skersmens skrituliukus. Į kiekvieną įdėti po marcipaninį rutuliuką, apspausti tešla. Taip suformuoti visus pyragaičius.
    Kiaušinio baltymą lengvai išplakti. Į jį po vieną įmerkti pyragaičius, paskui pavolioti migdolų plokštelėse.
    Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 15 minučių 190 laipsnių orkaitėje.
    Šis skanumynas vertas kiekvieno Jūsų dėmesio. Skanaus!

Autorius: Alma

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus pudros
  • 60 gramų migdolų (malti)
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 120 gramų sviesto
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakeliais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui reikės:
    75 g džiovintų abrikosų,
    200 g marcipano,
    2 šaukštų apelsino sulčių,
    1 kiaušinio baltymo,
    75 g migdolų plokštelių.

    Gaminimas:
    Miltus, maltus migdolus, 60 g cukraus pudros, vanilinį cukrų, kiaušinio trynį, gabalėliais supjaustytą sviestą sudėti į dubenį ir užminkyti vientisą tešlą. Iš jos padaryti rutulį, suvynioti į foliją ir padėti valandai į šaldytuvą.
    Abrikosus nuplauti, nuplikyti ir supjaustyti plonomis juostelėmis. Sumaišyti su marcipanu, apelsino sultimis ir išminkyti vientisą masę.
    Iš masės padaryti rutuliukus. Iš tešlos iškočioti 5 mm storio lakštą, iš jo išpjauti maždaug 4 cm skersmens skrituliukus. Į kiekvieną įdėti po marcipaninį rutuliuką, apspausti tešla. Taip suformuoti visus pyragaičius.
    Kiaušinio baltymą lengvai išplakti. Į jį po vieną įmerkti pyragaičius, paskui pavolioti migdolų plokštelėse.
    Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 15 minučių 190 laipsnių orkaitėje.
    Šis skanumynas vertas kiekvieno Jūsų dėmesio. Skanaus!

Autorius: Alma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų