INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sprandinę supjaustykite kubeliais.
Mėsą apiberiame žalumynais (šviežiais ar džiovintais), sudedame svogūno žiedelius, supilame aliejų, citrinos sultis ir išmaišome. Marinuojame apie 1 parą.
Prieš kepant mėsą išmaišome su druska.
Kepame šašlykinėje (apie 30-40 minučių).
Autorius: Morta
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sprandinę supjaustykite kubeliais.
Mėsą apiberiame žalumynais (šviežiais ar džiovintais), sudedame svogūno žiedelius, supilame aliejų, citrinos sultis ir išmaišome. Marinuojame apie 1 parą.
Prieš kepant mėsą išmaišome su druska.
Kepame šašlykinėje (apie 30-40 minučių).
Autorius: Morta
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI