Sumaišyti pipirus, druską, rozmariną ir kmynus ir ištrinti jais mėsą. Svogūnus ir kalendrą smulkiai supjaustyti, galima smulkinti blenderyje. Sumaišyti su mėsa. 0,5 stiklinės acto sumaišyti su stikliuku konjako ir užpilti mėsą. Viską gerai sumaišyti. Marinuoti 8 val. Prieš 2 val. iki kepimo, užpilti mėsą aliejumi ir išmaišyti.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek kalendrų
šiek tiek kmynų
šiek tiek paprikų (malta)
šiek tiek rozmarino
šiek tiek svogūnų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek acto
šiek tiek druskos
šiek tiek konjako
šiek tiek avienos (ar kitokia mėsa)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišyti pipirus, druską, rozmariną ir kmynus ir ištrinti jais mėsą. Svogūnus ir kalendrą smulkiai supjaustyti, galima smulkinti blenderyje. Sumaišyti su mėsa. 0,5 stiklinės acto sumaišyti su stikliuku konjako ir užpilti mėsą. Viską gerai sumaišyti. Marinuoti 8 val. Prieš 2 val. iki kepimo, užpilti mėsą aliejumi ir išmaišyti.