Mėsą supjaustyti gabalais. Svogūnus - žiedais. Rankomis gerai paminkyti mėsą su svogūnais ir druska su prieskoniais. Vyną, vienos citrinos sultis, granatų sultis sumaišyti ir užpilti ant mėsos. Tada supilti alyvuogių aliejų. Viską sumaišyti. Mėsą marinuoti 12 val. Šio recepto paslaptis - mėsa bus labai minkšta ir sultinga, nes actinis marinatas padeda išskirti iš mėsos sultis, o šis sulčių marinatas įsigeria į mėsą.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis apynių (džiovinti)
šiek tiek čiobrelių (džiovinti)
0.5 stiklinės granatų (sultys)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliais)
šiek tiek kmynų
šiek tiek paprikų (malta)
4 vienetai svogūnų
3 kilogramai kiaulės prandinės
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
0.5 stiklinės raudonojo vyno (sausas)
šiek tiek baltųjų pipirų (žirneliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti gabalais. Svogūnus - žiedais. Rankomis gerai paminkyti mėsą su svogūnais ir druska su prieskoniais. Vyną, vienos citrinos sultis, granatų sultis sumaišyti ir užpilti ant mėsos. Tada supilti alyvuogių aliejų. Viską sumaišyti. Mėsą marinuoti 12 val. Šio recepto paslaptis - mėsa bus labai minkšta ir sultinga, nes actinis marinatas padeda išskirti iš mėsos sultis, o šis sulčių marinatas įsigeria į mėsą.