• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 32 gramai cukraus
  • 8 gramai juodųjų pipirų
  • 8 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 250 gramų svogūnų
  • 120 mililitrų acto
  • 55 gramai druskos
  • 6 gramai kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti, ant jos supilti actą ir gerai išmaigyti kol mėsa pabals. Svogūnus supjaustyti žiedais, ant jų sudėti visus prieskonius ir vėl išmaigyti. Svogūnus sudėti ant mėsos ir viską lengvai permaišyti, paspausti ir palikti per naktį. Kepti virš žarijų sumovus ant iešmų.

    Čia mano firminis šašlykų receptas, siūlau pabandyti ir jums.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 32 gramai cukraus
  • 8 gramai juodųjų pipirų
  • 8 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 250 gramų svogūnų
  • 120 mililitrų acto
  • 55 gramai druskos
  • 6 gramai kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti, ant jos supilti actą ir gerai išmaigyti kol mėsa pabals. Svogūnus supjaustyti žiedais, ant jų sudėti visus prieskonius ir vėl išmaigyti. Svogūnus sudėti ant mėsos ir viską lengvai permaišyti, paspausti ir palikti per naktį. Kepti virš žarijų sumovus ant iešmų.

    Čia mano firminis šašlykų receptas, siūlau pabandyti ir jums.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų