Mėsą supjaustyti, ant jos supilti actą ir gerai išmaigyti kol mėsa pabals. Svogūnus supjaustyti žiedais, ant jų sudėti visus prieskonius ir vėl išmaigyti. Svogūnus sudėti ant mėsos ir viską lengvai permaišyti, paspausti ir palikti per naktį. Kepti virš žarijų sumovus ant iešmų.
Čia mano firminis šašlykų receptas, siūlau pabandyti ir jums.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
32 gramai cukraus
8 gramai juodųjų pipirų
8 vienetai laurų lapų (lapeliai)
250 gramų svogūnų
120 mililitrų acto
55 gramai druskos
6 gramai kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti, ant jos supilti actą ir gerai išmaigyti kol mėsa pabals. Svogūnus supjaustyti žiedais, ant jų sudėti visus prieskonius ir vėl išmaigyti. Svogūnus sudėti ant mėsos ir viską lengvai permaišyti, paspausti ir palikti per naktį. Kepti virš žarijų sumovus ant iešmų.
Čia mano firminis šašlykų receptas, siūlau pabandyti ir jums.