Supjaustykite mėsą kubeliais. Ant mėsos užpilkite majonezą, actą, suberkite druskos, pipirų, sudėkite supjaustytą svogūną, išmaišykite. Sudėkite į sandarų indą. Šašlykas su majonezu laikomas šaldytuve apie 1 parą. Kepkite suvėrę ant iešmų, virš žarijų.
Prie mėsos tinka majonezo padažai.
Autorius: Goda
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
500 gramų kiaulienos kumpio
20 gramų acto
100 gramų majonezo
1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite mėsą kubeliais. Ant mėsos užpilkite majonezą, actą, suberkite druskos, pipirų, sudėkite supjaustytą svogūną, išmaišykite. Sudėkite į sandarų indą. Šašlykas su majonezu laikomas šaldytuve apie 1 parą. Kepkite suvėrę ant iešmų, virš žarijų.