INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek svogūnų (6)
- 2 kilogramai kiaulienos
- 0.5 litro alaus
- 250 mililitrų majonezo
- šiek tiek druskos
- 200 mililitrų kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais.
Į emalio puodą su mėsos gabaliukais dedame supjaustytą svogūną (negailim), majonezo, kečupo, beriame, druskos, pipirų ir krupščiai sumaišome.
Paliekame bent 2 valandom pasimarinuoti.
Likus 15 min. iki kepimo supilame alų.
Veriame ant iešmų ir kepame ant karštų žarijų.
Tikras skanumėlis!
Autorius: Tomas
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek svogūnų (6)
- 2 kilogramai kiaulienos
- 0.5 litro alaus
- 250 mililitrų majonezo
- šiek tiek druskos
- 200 mililitrų kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais.
Į emalio puodą su mėsos gabaliukais dedame supjaustytą svogūną (negailim), majonezo, kečupo, beriame, druskos, pipirų ir krupščiai sumaišome.
Paliekame bent 2 valandom pasimarinuoti.
Likus 15 min. iki kepimo supilame alų.
Veriame ant iešmų ir kepame ant karštų žarijų.
Tikras skanumėlis!
Autorius: Tomas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI