Imam mėsą, supjaustom norimo dydžio gabalais. Tinka kiaulienos sprandinė, kumpis, mentė, išpjova. Tada išspaudžiam ant mėsos citriną, įdedam prieskonių (pagal skonį, aš dedu čili, žalumynų), dedam supjaustytą svogūną, papipirinam ir išmaišom. Uždengiam. Galima kepti ir po 30 min., mėsa nesuges jei laikysite šaldytuve. Prieš kepant pasūdykite pagal skonį. Kepkite ant iešmų, ant laužo žarijų be ugnies.
Imam mėsą, supjaustom norimo dydžio gabalais. Tinka kiaulienos sprandinė, kumpis, mentė, išpjova. Tada išspaudžiam ant mėsos citriną, įdedam prieskonių (pagal skonį, aš dedu čili, žalumynų), dedam supjaustytą svogūną, papipirinam ir išmaišom. Uždengiam. Galima kepti ir po 30 min., mėsa nesuges jei laikysite šaldytuve. Prieš kepant pasūdykite pagal skonį. Kepkite ant iešmų, ant laužo žarijų be ugnies.