• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulienos
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek čili pipirų
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kaip jau rašiau kažkur apie šašlykus, visada bandau ir lyginu kaip skaniau gaunasi. Beabejonės, sultingiausi šašlykai būna kai juos marinuoji be druskos, o pasūdai tik prieš pat kepimą.

    Štai vienas ir paprastesnių receptų: Imam mėsą, supjaustom norimo dydžio gabalais. Tinka kiaulienos sprandinė, kumpis, mentė, išpjova. Tada išspaudžiam ant mėsos citriną, įdedam prieskonių (pagal skonį, aš dedu čili, +žolelės keptiems kepsniams), dedam svogūną pjaustytą, papipirinam ir išmaišom. Uždengiam. Galima kepti ir po 30 min. ir po savaitės, mėsa nesuges, jei laikysite šaldytuve. Prieš kepant pasūdykite pagal skonį. Kepkite ant iešmų, ant laužo žarijų be ugnies. Skanaus.

Autorius: Renata

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulienos
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek čili pipirų
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kaip jau rašiau kažkur apie šašlykus, visada bandau ir lyginu kaip skaniau gaunasi. Beabejonės, sultingiausi šašlykai būna kai juos marinuoji be druskos, o pasūdai tik prieš pat kepimą.

    Štai vienas ir paprastesnių receptų: Imam mėsą, supjaustom norimo dydžio gabalais. Tinka kiaulienos sprandinė, kumpis, mentė, išpjova. Tada išspaudžiam ant mėsos citriną, įdedam prieskonių (pagal skonį, aš dedu čili, +žolelės keptiems kepsniams), dedam svogūną pjaustytą, papipirinam ir išmaišom. Uždengiam. Galima kepti ir po 30 min. ir po savaitės, mėsa nesuges, jei laikysite šaldytuve. Prieš kepant pasūdykite pagal skonį. Kepkite ant iešmų, ant laužo žarijų be ugnies. Skanaus.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų