Kiaulieną ar jautieną supjaustykite nedideliais kubeliais. Išmaišykite mėsą su prieskoniais: druska ir šviežiai maltais pipirais. Užlašinkite citrinos sulčių ir sudėkite žiedeliais supjaustytus svogūnus. Viską užpilkite mineraliniu vandeniu ir marinuokite visą parą. Kas 3-4 valandas mėsą pamaišykite. Kepkite, suvėrę ant iešmų, ant laužo.
Skanaus ;)
Autorius: Erika
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
1 kilogramas kiaulės prandinės
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
300 mililitrų mineralinio vandens (gazuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną ar jautieną supjaustykite nedideliais kubeliais. Išmaišykite mėsą su prieskoniais: druska ir šviežiai maltais pipirais. Užlašinkite citrinos sulčių ir sudėkite žiedeliais supjaustytus svogūnus. Viską užpilkite mineraliniu vandeniu ir marinuokite visą parą. Kas 3-4 valandas mėsą pamaišykite. Kepkite, suvėrę ant iešmų, ant laužo.