Mėsą supjaustykite 3 cm dydžio gabaliukais. Svogūną supjaustykite griežinėliais. Papriką supjaustykite šiaudeliais, pomidorą ir obuolį – kubeliais. Mėsą sudėkite į indą, sudėkite supjaustytas daržoves, supilkite sojos padažą, konjaką, pabarstykite pipirais, druska, įmuškite kiaušinį, supilkite krakmolą ir viską gerai išmaišykite. Po poros valandų ant trumpų iešmui maukite mėsą, paprikos gabaliukus, svogūną. Galima kepti tik mėsą, be daržovių. Kepkite virš karštų anglių. Patiekite su ryžiais ir sojos padažu.
Autorius: Gerda
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 arbatinis šaukštelis krakmolo
0.5 vieneto obuolių
200 gramų paprikų
1 vienetas pomidorų pastos
150 gramų svogūnų
1 vienetas kiaušinių
3 valgomieji šaukštai sojos padažo
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai konjako
1 kilogramas avienos (kiauliena ar jautiena)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustykite 3 cm dydžio gabaliukais. Svogūną supjaustykite griežinėliais. Papriką supjaustykite šiaudeliais, pomidorą ir obuolį – kubeliais. Mėsą sudėkite į indą, sudėkite supjaustytas daržoves, supilkite sojos padažą, konjaką, pabarstykite pipirais, druska, įmuškite kiaušinį, supilkite krakmolą ir viską gerai išmaišykite. Po poros valandų ant trumpų iešmui maukite mėsą, paprikos gabaliukus, svogūną. Galima kepti tik mėsą, be daržovių. Kepkite virš karštų anglių. Patiekite su ryžiais ir sojos padažu.