• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
  • 0.5 vieneto obuolių
  • 200 gramų paprikų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 150 gramų svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai konjako
  • 1 kilogramas avienos (kiauliena ar jautiena)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite 3 cm dydžio gabaliukais. Svogūną supjaustykite griežinėliais. Papriką supjaustykite šiaudeliais, pomidorą ir obuolį – kubeliais. Mėsą sudėkite į indą, sudėkite supjaustytas daržoves, supilkite sojos padažą, konjaką, pabarstykite pipirais, druska, įmuškite kiaušinį, supilkite krakmolą ir viską gerai išmaišykite. Po poros valandų ant trumpų iešmui maukite mėsą, paprikos gabaliukus, svogūną. Galima kepti tik mėsą, be daržovių. Kepkite virš karštų anglių.
    Patiekite su ryžiais ir sojos padažu.

Autorius: Gerda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
  • 0.5 vieneto obuolių
  • 200 gramų paprikų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 150 gramų svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai konjako
  • 1 kilogramas avienos (kiauliena ar jautiena)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite 3 cm dydžio gabaliukais. Svogūną supjaustykite griežinėliais. Papriką supjaustykite šiaudeliais, pomidorą ir obuolį – kubeliais. Mėsą sudėkite į indą, sudėkite supjaustytas daržoves, supilkite sojos padažą, konjaką, pabarstykite pipirais, druska, įmuškite kiaušinį, supilkite krakmolą ir viską gerai išmaišykite. Po poros valandų ant trumpų iešmui maukite mėsą, paprikos gabaliukus, svogūną. Galima kepti tik mėsą, be daržovių. Kepkite virš karštų anglių.
    Patiekite su ryžiais ir sojos padažu.

Autorius: Gerda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų