INGREDIENTAI:
- 2 vienetai apelsinų
- 0.5 vieneto citrinų
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek raudonojo vyno
- 250 mililitrų toniko
- 100 mililitrų džino
- 150 mililitrų likerio (vyšnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Citriną, apelsiną ir cukrų sutrinti ir palaikyti 15 min
Likerį, džiną, toniką supilti į indą ir palaikyti 15 min.
Viską supilti į 2-jų litrų ąsotį ir likusį tūrį pripildyti raudono sauso stalo vyno.
Autorius: Kęstas
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai apelsinų
- 0.5 vieneto citrinų
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek raudonojo vyno
- 250 mililitrų toniko
- 100 mililitrų džino
- 150 mililitrų likerio (vyšnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Citriną, apelsiną ir cukrų sutrinti ir palaikyti 15 min
Likerį, džiną, toniką supilti į indą ir palaikyti 15 min.
Viską supilti į 2-jų litrų ąsotį ir likusį tūrį pripildyti raudono sauso stalo vyno.
Autorius: Kęstas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI