Papildomai dar reikės 100 g remulado. Mieles sutrupinti, supilti vandenį, berti druską ir išmaišyti. Įmušti kiaušinį ir išmaišyti, berti miltus ir minkyti tešlą. Išminkytą tešlą padėti 30-40 min. pakilti. Kai tešla iškils, ją iškočioti, dėti ant miltais pabarstytos skardos ir subadyti šakute. Krūtinėlę supjaustyti gabaliukais, dešreles griežinėliais, pievagrybius skiltelėmis ir išdėlioti ant picos pado. Apidarstyti picos prieskoniais. Dėti į 220 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepti 15 min. Po to apibarstyti mozarela ir vėl dėti į orkaitę 5 min. Tiekiant paskaninti remuladu ir pomidorų padažu. Skanaus
Papildomai dar reikės 100 g remulado. Mieles sutrupinti, supilti vandenį, berti druską ir išmaišyti. Įmušti kiaušinį ir išmaišyti, berti miltus ir minkyti tešlą. Išminkytą tešlą padėti 30-40 min. pakilti. Kai tešla iškils, ją iškočioti, dėti ant miltais pabarstytos skardos ir subadyti šakute. Krūtinėlę supjaustyti gabaliukais, dešreles griežinėliais, pievagrybius skiltelėmis ir išdėlioti ant picos pado. Apidarstyti picos prieskoniais. Dėti į 220 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepti 15 min. Po to apibarstyti mozarela ir vėl dėti į orkaitę 5 min. Tiekiant paskaninti remuladu ir pomidorų padažu. Skanaus