• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai agurkų (maži)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 litras pieno
  • 1 litras kefyro (šaltibarščių)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 800 gramų burokėlių (virti ar marinuoti)
  • 50 gramų svogūnų laiškų
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai agurkų (maži)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 litras pieno
  • 1 litras kefyro (šaltibarščių)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 800 gramų burokėlių (virti ar marinuoti)
  • 50 gramų svogūnų laiškų
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą įpilame kefyrą, pieną, įdedame smulkiai supjaustytus agurkus, virtus kiaušinius, svogūnų laiškus, SANTA MARIA krapus, marinuotus burokėlius kartu su sultimis. Įdedame druskos pagal skonį ir viską gerai išmaišome. Pateikiant pagardiname grietine ir pabarstome SANTA MARIA krapais.
    Skanaus

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų