Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite. Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties ir atskiesti virintu vandeniu. Skanaus.
Autorius: Janina
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų
50 gramų krapų
100 gramų svogūnų (laiškai)
2 vienetai kiaušinių (virti)
500 gramų kefyro
šiek tiek druskos
0.5 stiklinės grietinės
100 gramų burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite. Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties ir atskiesti virintu vandeniu. Skanaus.