• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 sauja petražolių
  • 1 vienetas porų
  • 3 vienetai salierų (stiebai)
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 850 gramų veršienos (kumpis)
  • 30 gramų tunų (kapotas)
  • 1 stiklinė majonezo
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • 1 valgomasis šaukštas druskos (košerinė)
  • 6 vienetai ančiuvių (filė)
  • 2 valgomieji šaukštai kaparėlių
  • 3 valgomieji šaukštai vyno acto (baltasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudėti į puodą susmulkintą svogūną, stambiau supjaustytą nuskustą morką, susmulkintus salierų stiebus, porą, petražoles, česnaką, lauro lapelius, juoduosius pipirus, druską, viską užpilti vandeniu ir užvirinti.
    Užvirus dėti veršienos kumpį, dar kartą užvirinti ir sumažinus ugnį bei uždengus troškinti apie 1 val. 30 min.
    Mėsai išvirus nukelti nuo ugnies ir palikti atvėsti puode su skysčiu.
    Tuomet mėsą išimti, suvynioti į maistinę plėvelę ir palikti per naktį šaldytuve.
    Padažui nusausinkite tuną, sudėkite į vieną dubenį su ančiuviais bei actu ir gerai sutrinkite.
    Gautą masę paskaninkite juodaisiais pipirais, pridėkite majonezo, garstyčių, grietinėlės ir viską gerai išmaišykite.
    Atšalusią mėsą atsargiai supjaustyti plonomis riekėmis ir sluoksniuoti negiliame dideliame inde su pasigamintu padažu.
    Papuoškite kaparėliais ir petražolėmis.
    Paruoštą patiekalą padėti 2 val. į šaldytuvą, tuomet išimti iš šaldytuvo ir po 15 min. patiekti.
    Skanaus.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 sauja petražolių
  • 1 vienetas porų
  • 3 vienetai salierų (stiebai)
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 850 gramų veršienos (kumpis)
  • 30 gramų tunų (kapotas)
  • 1 stiklinė majonezo
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • 1 valgomasis šaukštas druskos (košerinė)
  • 6 vienetai ančiuvių (filė)
  • 2 valgomieji šaukštai kaparėlių
  • 3 valgomieji šaukštai vyno acto (baltasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudėti į puodą susmulkintą svogūną, stambiau supjaustytą nuskustą morką, susmulkintus salierų stiebus, porą, petražoles, česnaką, lauro lapelius, juoduosius pipirus, druską, viską užpilti vandeniu ir užvirinti.
    Užvirus dėti veršienos kumpį, dar kartą užvirinti ir sumažinus ugnį bei uždengus troškinti apie 1 val. 30 min.
    Mėsai išvirus nukelti nuo ugnies ir palikti atvėsti puode su skysčiu.
    Tuomet mėsą išimti, suvynioti į maistinę plėvelę ir palikti per naktį šaldytuve.
    Padažui nusausinkite tuną, sudėkite į vieną dubenį su ančiuviais bei actu ir gerai sutrinkite.
    Gautą masę paskaninkite juodaisiais pipirais, pridėkite majonezo, garstyčių, grietinėlės ir viską gerai išmaišykite.
    Atšalusią mėsą atsargiai supjaustyti plonomis riekėmis ir sluoksniuoti negiliame dideliame inde su pasigamintu padažu.
    Papuoškite kaparėliais ir petražolėmis.
    Paruoštą patiekalą padėti 2 val. į šaldytuvą, tuomet išimti iš šaldytuvo ir po 15 min. patiekti.
    Skanaus.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų