3 valgomieji šaukštai arbatos (žalioji su žasminu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti sirupą iš vandens ir cukraus - užvirinti ir pavirti 5 min. Suberti arbatą ir palaikyti, uždengus, 10 min. Persikus nulupti ir supjaustyti, vyšnias ir braškes taip pat pasmulkinti. Avietes su kitais susmulkintais vaisiais ir uogomis sudėti į atvėsusį sirupą ir išmaišyti. Palaikyti šaldytuve ne mažiau kaip 4 val.
Autorius: Smaližė
INGREDIENTAI:
200 gramų aviečių
120 gramų cukraus
6 vienetai persikų
250 gramų vyšnių
350 mililitrų vandens
250 gramų braškių
3 valgomieji šaukštai arbatos (žalioji su žasminu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti sirupą iš vandens ir cukraus - užvirinti ir pavirti 5 min. Suberti arbatą ir palaikyti, uždengus, 10 min. Persikus nulupti ir supjaustyti, vyšnias ir braškes taip pat pasmulkinti. Avietes su kitais susmulkintais vaisiais ir uogomis sudėti į atvėsusį sirupą ir išmaišyti. Palaikyti šaldytuve ne mažiau kaip 4 val.