• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų aviečių
  • 120 gramų cukraus
  • 6 vienetai persikų
  • 250 gramų vyšnių
  • 350 mililitrų vandens
  • 250 gramų braškių
  • 3 valgomieji šaukštai arbatos (žalioji su žasminu)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti sirupą iš vandens ir cukraus - užvirinti ir pavirti 5 min. Suberti arbatą ir palaikyti, uždengus, 10 min.
    Persikus nulupti ir supjaustyti, vyšnias ir braškes taip pat pasmulkinti.
    Avietes su kitais susmulkintais vaisiais ir uogomis sudėti į atvėsusį sirupą ir išmaišyti.
    Palaikyti šaldytuve ne mažiau kaip 4 val.

Autorius: Smaližė

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų aviečių
  • 120 gramų cukraus
  • 6 vienetai persikų
  • 250 gramų vyšnių
  • 350 mililitrų vandens
  • 250 gramų braškių
  • 3 valgomieji šaukštai arbatos (žalioji su žasminu)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti sirupą iš vandens ir cukraus - užvirinti ir pavirti 5 min. Suberti arbatą ir palaikyti, uždengus, 10 min.
    Persikus nulupti ir supjaustyti, vyšnias ir braškes taip pat pasmulkinti.
    Avietes su kitais susmulkintais vaisiais ir uogomis sudėti į atvėsusį sirupą ir išmaišyti.
    Palaikyti šaldytuve ne mažiau kaip 4 val.

Autorius: Smaližė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų