INGREDIENTAI:
- 3 vienetai agurkų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai obuolių
- 0.5 vieneto salierų (gumbo)
- 1 vienetas svogūnų (raudonasis)
- 150 gramų kiaulienos kumpio (karštai rukytas)
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nulupame, pašaliname sėklalizdžius ir supjaustome vidutinio dydžio šiaudeliais.
Salierą išverdame, atvėsiname, nulupame ir taip pat supjaustome šiaudeliais. Agurkus nulupame, supjaustome šiaudeliais, kumpį - juostelėmis. Viską sumaišome, pagardiname druska ir pipirais. Salotas dedame į lėkštę, suformuojame ,,vėžliuko'' figūrėlę. Ją aptepame majonezu, ant viršaus išdėliojame raudonojo svogūno griežinėlius.
Autorius: Rima
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai agurkų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai obuolių
- 0.5 vieneto salierų (gumbo)
- 1 vienetas svogūnų (raudonasis)
- 150 gramų kiaulienos kumpio (karštai rukytas)
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nulupame, pašaliname sėklalizdžius ir supjaustome vidutinio dydžio šiaudeliais.
Salierą išverdame, atvėsiname, nulupame ir taip pat supjaustome šiaudeliais. Agurkus nulupame, supjaustome šiaudeliais, kumpį - juostelėmis. Viską sumaišome, pagardiname druska ir pipirais. Salotas dedame į lėkštę, suformuojame ,,vėžliuko'' figūrėlę. Ją aptepame majonezu, ant viršaus išdėliojame raudonojo svogūno griežinėlius.
Autorius: Rima
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI