• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1/4 vieneto kopūstų (baltagūžiai)
  • 1 vienetas morkų
  • 4 valgomieji šaukštai žirnių (konservuoti)
  • 200 gramų skumbrių (šaltai rūkyta)
  • 1 valgomasis šaukštas acto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais, užpilti actu, šaukštu aliejaus ir pakaitinti ant nedidelės ugnies 1-2 min. Tada ataušinti. Morką nuskusti ir nuplauti, supjaustyti plonais šiaudeliais. Rūkytą žuvį nulupti, išrinkti kaulus, filė supjaustyti gabalėliais. Paruoštus produktus sumaišyti, suberti žaliuosius žirnelius. Viską aplieti aliejumi ir sumaišyti. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 1/4 vieneto kopūstų (baltagūžiai)
  • 1 vienetas morkų
  • 4 valgomieji šaukštai žirnių (konservuoti)
  • 200 gramų skumbrių (šaltai rūkyta)
  • 1 valgomasis šaukštas acto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais, užpilti actu, šaukštu aliejaus ir pakaitinti ant nedidelės ugnies 1-2 min. Tada ataušinti. Morką nuskusti ir nuplauti, supjaustyti plonais šiaudeliais. Rūkytą žuvį nulupti, išrinkti kaulus, filė supjaustyti gabalėliais. Paruoštus produktus sumaišyti, suberti žaliuosius žirnelius. Viską aplieti aliejumi ir sumaišyti. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų