INGREDIENTAI:
- 1/4 vieneto kopūstų (baltagūžiai)
- 1 vienetas morkų
- 4 valgomieji šaukštai žirnių (konservuoti)
- 200 gramų skumbrių (šaltai rūkyta)
- 1 valgomasis šaukštas acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą supjaustyti šiaudeliais, užpilti actu, šaukštu aliejaus ir pakaitinti ant nedidelės ugnies 1-2 min. Tada ataušinti. Morką nuskusti ir nuplauti, supjaustyti plonais šiaudeliais. Rūkytą žuvį nulupti, išrinkti kaulus, filė supjaustyti gabalėliais. Paruoštus produktus sumaišyti, suberti žaliuosius žirnelius. Viską aplieti aliejumi ir sumaišyti. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
- 1/4 vieneto kopūstų (baltagūžiai)
- 1 vienetas morkų
- 4 valgomieji šaukštai žirnių (konservuoti)
- 200 gramų skumbrių (šaltai rūkyta)
- 1 valgomasis šaukštas acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą supjaustyti šiaudeliais, užpilti actu, šaukštu aliejaus ir pakaitinti ant nedidelės ugnies 1-2 min. Tada ataušinti. Morką nuskusti ir nuplauti, supjaustyti plonais šiaudeliais. Rūkytą žuvį nulupti, išrinkti kaulus, filė supjaustyti gabalėliais. Paruoštus produktus sumaišyti, suberti žaliuosius žirnelius. Viską aplieti aliejumi ir sumaišyti. Skanaus!
Autorius: Jurgita
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI