Krevetės pamarinuojamos tailandietškame ir citrinų padaže. Sojų daigai taippat užpilami keleto didelių šaukštų tailandietiško padažo. Viską palaikome, kol pjaustome agurkus ir morkas šiaudeliais. Kai viskas paruošta sudedame į dubenį ir lengvai sumaišome. Dedame į lekštę ir pabarstome sezamo sėklomis. Skanaus.
Autorius: Airida
INGREDIENTAI:
šiek tiek agurkų
šiek tiek morkų
šiek tiek sezamo sėklų (sėklos)
šiek tiek sojos (konservuoti daigai)
šiek tiek krevečių be kevalo
šiek tiek padažo (citrinų)
šiek tiek padažo (Tailandietiškas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Krevetės pamarinuojamos tailandietškame ir citrinų padaže. Sojų daigai taippat užpilami keleto didelių šaukštų tailandietiško padažo. Viską palaikome, kol pjaustome agurkus ir morkas šiaudeliais. Kai viskas paruošta sudedame į dubenį ir lengvai sumaišome. Dedame į lekštę ir pabarstome sezamo sėklomis. Skanaus.