INGREDIENTAI:
- 2 vienetai avokadų
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas salotų (pundelis)
- 50 gramų svogūnų (žalieji)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas acto (vyno)
- 225 gramai dešrelių (aštrios)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
- 150 mililitrų grietinės
- 110 gramų grybų (virti arba marinuoti)
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių padažo (milteliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruoškite salotų padažą: sumaišykite grietinę su išspaustu česnaku, majonezą su garstyčių milteliais, actą ir citrinos sultis (actą ir citrinos sultis į padažą įpilti iš lėto), druską ir šviežiai maltus juoduosius pipirus.
Sardeles supjaustykite rutuliukais ir paskrudinkite. Į salotinę sudėkite salotas, supjaustytus grybus, avokadų kubelius ir pakepintas sardeles.
Viską atsargiai pamaišykite, užpilkite padažu, vėl truputį pamaišykite. Salotų viršų apibarstykite supjaustytais žaliais svogūnėliais.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai avokadų
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas salotų (pundelis)
- 50 gramų svogūnų (žalieji)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas acto (vyno)
- 225 gramai dešrelių (aštrios)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
- 150 mililitrų grietinės
- 110 gramų grybų (virti arba marinuoti)
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių padažo (milteliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruoškite salotų padažą: sumaišykite grietinę su išspaustu česnaku, majonezą su garstyčių milteliais, actą ir citrinos sultis (actą ir citrinos sultis į padažą įpilti iš lėto), druską ir šviežiai maltus juoduosius pipirus.
Sardeles supjaustykite rutuliukais ir paskrudinkite. Į salotinę sudėkite salotas, supjaustytus grybus, avokadų kubelius ir pakepintas sardeles.
Viską atsargiai pamaišykite, užpilkite padažu, vėl truputį pamaišykite. Salotų viršų apibarstykite supjaustytais žaliais svogūnėliais.
Autorius: Marija
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI