INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai svogūnų
- šiek tiek druskos
- 10 vienetų pienių
- 3 vienetai pienių (jauni lapeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pienių žiedelius supjaustyti kartu su pienių lapeliais ir krapais.
Sudėti tarkuotas jaunas morkytes, smulkintas jaunų svogūnėlių galvas, suberti prieskonius, viską sumaišyti.
Paskaninti krapais.
Autorius: Ramutė
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai svogūnų
- šiek tiek druskos
- 10 vienetų pienių
- 3 vienetai pienių (jauni lapeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pienių žiedelius supjaustyti kartu su pienių lapeliais ir krapais.
Sudėti tarkuotas jaunas morkytes, smulkintas jaunų svogūnėlių galvas, suberti prieskonius, viską sumaišyti.
Paskaninti krapais.
Autorius: Ramutė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI