INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bulvių
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas krienų (tarkuoti)
- 1 vienetas obuolių
- 1 valgomasis šaukštas obuolių (tyrė)
- 0.5 vieneto salierų (virtas)
- 1 valgomasis šaukštas pieno
- 100 gramų majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek citrinos rūgšties
- 300 gramų mesos (virta ar kepta)
- 0.5 valgomojo šaukšto garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papuošimui papildomai reikės: agurkas, virtas kiaušinis, 3 salotų lapeliai.
Bulvės išverdamos. Mėsa, bulvės, obuoliai, salieras supjaustoma kubeliais, pasūdoma, pabarstoma pipirais. Majonezas išplakamas su pienu, garstyčiomis, krienais, rūgštimi, obuolių tyre. Daržovės užpilamos šiuo padažu ir puošiamos kiaušinio skiltelėmis, agurko griežinėliais, salotų lapeliais.
REKLAMA