Sumaišykite padažą iš vyno acto, 2 šaukštelių aliejaus, druskos, cukraus bei šiek tiek kario ir 20 min. palaikykite šaldytuve. Visų salotų lapus nuplaukite ir nuvarvinkite nuo jų vandenį. Išvalykite iš paprikos sėklas ir supjaustykite ją kubeliais. Porus supjaustykite šiaudeliais. Vyšninius pomidorus perjaukite per pusę. Vištieną supjaustykite nedideliais kubeliais ir iškepkite aliejuje. Į salotinės dugną dėkite salotų lapus, o ant jų - keptos vištienos, žirnelių, gražgarsčių, porų, paprikos ir pomidorų mišinį. Prieš pat patiekiant salotas užpilkite padažu. Skanaus!
Sumaišykite padažą iš vyno acto, 2 šaukštelių aliejaus, druskos, cukraus bei šiek tiek kario ir 20 min. palaikykite šaldytuve. Visų salotų lapus nuplaukite ir nuvarvinkite nuo jų vandenį. Išvalykite iš paprikos sėklas ir supjaustykite ją kubeliais. Porus supjaustykite šiaudeliais. Vyšninius pomidorus perjaukite per pusę. Vištieną supjaustykite nedideliais kubeliais ir iškepkite aliejuje. Į salotinės dugną dėkite salotų lapus, o ant jų - keptos vištienos, žirnelių, gražgarsčių, porų, paprikos ir pomidorų mišinį. Prieš pat patiekiant salotas užpilkite padažu. Skanaus!