• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kriaušių (kieta)
  • 2 saujos salotų (mišinys)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus (graikinių riešutų)
  • 25 gramai sviesto
  • šiek tiek žaliųjų citrinų
  • 200 gramų sūris (ožkos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kriaušių (kieta)
  • 2 saujos salotų (mišinys)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus (graikinių riešutų)
  • 25 gramai sviesto
  • šiek tiek žaliųjų citrinų
  • 200 gramų sūris (ožkos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Salotų lapus sudėti į didelę lėkštę.
    Sūrį sulaužyti didesniais gabaliukais.
    Nenuluptą kriaušę supjaustyti plonomis skiltelėmis, patepti iš abiejų pusių sviestu. Tada pakepti iš abiejų pusių po 30 s keptuvėje ant stiprios ugnies.
    Suplakti abu aliejus su laimo sultimis, užpilti ant salotų lapų, pasūdyti, įberti pipirų.
    Ant salotų viršaus sudėti kriaušės gabaliukus ir sūrį.

Autorius: Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų