• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja datulių
  • 1 sauja graikinių riešutų
  • 1 vienetas salotų (Iceberg)
  • 1 vienetas svogūnų (laiškai, ryšelis)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas acto (obuolių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Salotų gūžės lapus išskirstykite ir švariai nuplaukite po šalto vandens srove.
    Svogūnų laiškus susmulkinkite, o graikinius riešutus sugrūskite.
    Salotlapius suplėšykite ir dėkite į salotinę.
    Apibarstykite gerai išplautomis sveikomis datulėmis (jeigu norite, galite perpjauti kiekvieną pusiau), grūstais riešutais bei svogūnų laiškais.
    Apšlakstykite salotas actu bei alyvuogių aliejumi.
    Kam reikia, gali pagardinti trupučiu druskytės.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja datulių
  • 1 sauja graikinių riešutų
  • 1 vienetas salotų (Iceberg)
  • 1 vienetas svogūnų (laiškai, ryšelis)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas acto (obuolių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Salotų gūžės lapus išskirstykite ir švariai nuplaukite po šalto vandens srove.
    Svogūnų laiškus susmulkinkite, o graikinius riešutus sugrūskite.
    Salotlapius suplėšykite ir dėkite į salotinę.
    Apibarstykite gerai išplautomis sveikomis datulėmis (jeigu norite, galite perpjauti kiekvieną pusiau), grūstais riešutais bei svogūnų laiškais.
    Apšlakstykite salotas actu bei alyvuogių aliejumi.
    Kam reikia, gali pagardinti trupučiu druskytės.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų