Obuolius, morkas, pomidorus ir kumpį supjaustyti plonomis juostelėmis. Sumaišyti visus ingredientus su žirneliais ir majonezu. Džiūvėsėlius galima naudoti pirktinius arba pasidaryti patiems. Supjaustyti juodą duoną smulkiomis juostelėmis ir pakepinti saulėgrąžų aliejuje. Šiltus džiūvėsėlius pasūdyti, pabarstyti čili ir česnakais. Džiūvėsėliais apibarstyti salotas prieš valgį, kad jie neišbrinktų.
Autorius: Evelina
INGREDIENTAI:
2 vienetai morkų (nedidelės)
2 vienetai obuolių
2 vienetai pomidorų pastos
200 gramų žirnių (konservuoti)
300 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
100 gramų džiūvesėlių (aštrūs)
šiek tiek majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius, morkas, pomidorus ir kumpį supjaustyti plonomis juostelėmis. Sumaišyti visus ingredientus su žirneliais ir majonezu. Džiūvėsėlius galima naudoti pirktinius arba pasidaryti patiems. Supjaustyti juodą duoną smulkiomis juostelėmis ir pakepinti saulėgrąžų aliejuje. Šiltus džiūvėsėlius pasūdyti, pabarstyti čili ir česnakais. Džiūvėsėliais apibarstyti salotas prieš valgį, kad jie neišbrinktų.