• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai apelsinų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 1 stiklinė graikinių riešutų (pakepinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus (skystas)
  • 500 gramų salotų
  • 0.5 vieneto svogūnų (raudonas, smulkiai pjaustytas)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė ridikėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išpjaustyti apselsinus segmentais, išimti sėklas, pašalinti baltąjį sluoksnį. Sudėti į indą, apšlakstyti medumi, cinamonu, uždengti ir palikti valandai kambario temperatūroje.

    Lėkštėje išdėlioti suplėšytus salotų lapus, ridikėlius, svogūnus, apšlakstyti aliejumi, pabarstyti druska, pipirais, viską pamaišyti. Prieš tiekiant uždėti apelsinų skilteles, užpilti susidariusiomis sultimis. Apibarstyti pakepintais graikiškais riešutais.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai apelsinų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 1 stiklinė graikinių riešutų (pakepinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus (skystas)
  • 500 gramų salotų
  • 0.5 vieneto svogūnų (raudonas, smulkiai pjaustytas)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė ridikėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išpjaustyti apselsinus segmentais, išimti sėklas, pašalinti baltąjį sluoksnį. Sudėti į indą, apšlakstyti medumi, cinamonu, uždengti ir palikti valandai kambario temperatūroje.

    Lėkštėje išdėlioti suplėšytus salotų lapus, ridikėlius, svogūnus, apšlakstyti aliejumi, pabarstyti druska, pipirais, viską pamaišyti. Prieš tiekiant uždėti apelsinų skilteles, užpilti susidariusiomis sultimis. Apibarstyti pakepintais graikiškais riešutais.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų