• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • 300 gramų morkų
  • 150 gramų svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 300 gramų grybų (miško ar pievagrybiai)
  • 200 gramų kalakutienos krūtinėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves ir morkas su lupenomis verdame, kol suminkštėja.
    Kalakutieną verdame atskirame puode apie 25 minutes.
    Smulkiai supjaustome svogūnus ir grybus.
    Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepiname svogūnus, kol gražiai pagelsta. Tuomet sudedame grybus, paskaniname prieskoniais ir kepiname dar 15 minučių.
    Bulves ir morkas nulupame ir sutriname (atskirai).
    Išvirusią kalakutieną ir kiaušinius smulkiai supjaustome.
    Salotas sluoksniuojame lėkštėje.
    Pirmasis sluoksnis - bulvės, pagardintos prieskoniais ir plonai apteptos majonezu. Po to dedame grybus, kalakutieną, kiaušinį, majonezą ir aptepame morkų košele. Kad gautųsi tikra morka, papuošiame krapais.
    Majonezo ir prieskonių į sluoksniuos galite dėti ir daugiau.

Autorius: Ieva

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • 300 gramų morkų
  • 150 gramų svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 300 gramų grybų (miško ar pievagrybiai)
  • 200 gramų kalakutienos krūtinėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves ir morkas su lupenomis verdame, kol suminkštėja.
    Kalakutieną verdame atskirame puode apie 25 minutes.
    Smulkiai supjaustome svogūnus ir grybus.
    Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepiname svogūnus, kol gražiai pagelsta. Tuomet sudedame grybus, paskaniname prieskoniais ir kepiname dar 15 minučių.
    Bulves ir morkas nulupame ir sutriname (atskirai).
    Išvirusią kalakutieną ir kiaušinius smulkiai supjaustome.
    Salotas sluoksniuojame lėkštėje.
    Pirmasis sluoksnis - bulvės, pagardintos prieskoniais ir plonai apteptos majonezu. Po to dedame grybus, kalakutieną, kiaušinį, majonezą ir aptepame morkų košele. Kad gautųsi tikra morka, papuošiame krapais.
    Majonezo ir prieskonių į sluoksniuos galite dėti ir daugiau.

Autorius: Ieva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų