• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • 0.5 vieneto citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 50 gramų salotų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų antienos (kepta)
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome antieną ar kitą keptą paukštieną. Susmulkiname pomidorus, avokadą, salotas, svogūną ir sumaišome.

    Padažui: aliejų sumaišome šviežiai spaustomis citrinos sultis, garstyčiomis, medumi ir prieskoniais.

    Salotas patiekiame su padažu.

    Skanaus!

Autorius: Deimantė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • 0.5 vieneto citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 50 gramų salotų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų antienos (kepta)
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome antieną ar kitą keptą paukštieną. Susmulkiname pomidorus, avokadą, salotas, svogūną ir sumaišome.

    Padažui: aliejų sumaišome šviežiai spaustomis citrinos sultis, garstyčiomis, medumi ir prieskoniais.

    Salotas patiekiame su padažu.

    Skanaus!

Autorius: Deimantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų