Dėl skonio ir vaizdo galima ir pasiginčyti, bet juk kiekvienas gaminame taip kaip jam gražu ir skanu, arba kaip to pageidauja valgytojai būsimi.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas brokolių
- 1 vienetas avokadų
- 12 vienetų putpelių kiaušinių (virtų)
- 3 vienetai saliero stiebų
- 2 vienetai kiaušinių (virtų)
- 1 gabalas porų
- 200 gramų konservuotų ananasų
- 100 gramų konservuotų kukurūzų
- 100 gramų kietojo sūrio (tarkuoto, naudojau Džiugą)
- 4 valgomieji šaukštai majonezo (naudojau MangoMajo)
- 2 valgomieji šaukštai žaliųjų citrinų sulčių
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 3 žiupsneliai baltųjų pipirų
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Brokolius pavirti apie 1 min., kad nesuminkštėtų tik pažaliuotų. Susmulkinti poro gabaliuką, saliero stiebą, ananasus, putpelės kiaušinukus (maždaug 8 vnt.), pusę brokolio, nusunkti kukurūzus ir supilti į mišinį.
- Iš majonezo, citrinos sulčių bei garstyčių sumaišyti padažą, pagardinti druska, pipirais ir sumaišyti su jau paruošta mase, bei puse sūrio.
- Likusiu sūriu aš apibėriau salotas iš viršaus, kurios simbolizuoja paukščių lizdelį, sukrautą ant šakos - saliero stiebų. Putpelių kiaušinukus, padėtus po paukšteliu, pagamintu iš vištos kiaušinio, beje, galima valgyti su lukštais. Tegyvuoja pavasaris!
REKLAMA