• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl skonio ir vaizdo galima ir pasiginčyti, bet juk kiekvienas gaminame taip kaip jam gražu ir skanu, arba kaip to pageidauja valgytojai būsimi.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas brokolių
  • 1 vienetas avokadų
  • 12 vienetų putpelių kiaušinių (virtų)
  • 3 vienetai saliero stiebų
  • 2 vienetai kiaušinių (virtų)
  • 1 gabalas porų
  • 200 gramų konservuotų ananasų
  • 100 gramų konservuotų kukurūzų
  • 100 gramų kietojo sūrio (tarkuoto, naudojau Džiugą)
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo (naudojau MangoMajo)
  • 2 valgomieji šaukštai žaliųjų citrinų sulčių
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 3 žiupsneliai baltųjų pipirų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Brokolius pavirti apie 1 min., kad nesuminkštėtų tik pažaliuotų. Susmulkinti poro gabaliuką, saliero stiebą, ananasus, putpelės kiaušinukus (maždaug 8 vnt.), pusę brokolio, nusunkti kukurūzus ir supilti į mišinį.
  2. Iš majonezo, citrinos sulčių bei garstyčių sumaišyti padažą, pagardinti druska, pipirais ir sumaišyti su jau paruošta mase, bei puse sūrio.
  3. Likusiu sūriu aš apibėriau salotas iš viršaus, kurios simbolizuoja paukščių lizdelį, sukrautą ant šakos - saliero stiebų. Putpelių kiaušinukus, padėtus po paukšteliu, pagamintu iš vištos kiaušinio, beje, galima valgyti su lukštais. Tegyvuoja pavasaris!

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų