2 valgomieji šaukštai vyno acto (arba obuolių sidras)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dešra supjaustoma kubeliais. Virta vištieną supjaustoma mažais gabaliukais. Kiaušiniai ir morkos sutarkuojami. Marinuoti agurkai susmulkinami mažais kubeliais. Susmulkintas svogūnas užpilamas 1 šaukštu aliejaus bei 1 šaukštu vyno acto ir paliekamas 30 min. Balta duona supjaustoma kubeliais ir pakepinama keptuvėje su 2 šaukštais aliejaus. Padažui sumaišomos viename dubenyje garstyčios, citrinos sultys, 1 šaukštas vyno acto, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, pipirai, druska ir žalumynai. Sudėkite į dubenį visus ingredientus (išskyrus duoną), ant viršaus suberkite duonos kubelius ir viską apšlakstykite padažu. Puoškite pomidorų skiltelėmis ir žalumynais. Skanaus.
2 valgomieji šaukštai vyno acto (arba obuolių sidras)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dešra supjaustoma kubeliais. Virta vištieną supjaustoma mažais gabaliukais. Kiaušiniai ir morkos sutarkuojami. Marinuoti agurkai susmulkinami mažais kubeliais. Susmulkintas svogūnas užpilamas 1 šaukštu aliejaus bei 1 šaukštu vyno acto ir paliekamas 30 min. Balta duona supjaustoma kubeliais ir pakepinama keptuvėje su 2 šaukštais aliejaus. Padažui sumaišomos viename dubenyje garstyčios, citrinos sultys, 1 šaukštas vyno acto, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, pipirai, druska ir žalumynai. Sudėkite į dubenį visus ingredientus (išskyrus duoną), ant viršaus suberkite duonos kubelius ir viską apšlakstykite padažu. Puoškite pomidorų skiltelėmis ir žalumynais. Skanaus.