INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (marinuoti)
- 3 vienetai bulvių (virtos)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai morkų (virtos)
- šiek tiek pomidorų pastos (vyšniniai (papuošimui))
- šiek tiek ridikėlių (baltieji (papuošimui))
- 2 vienetai kiaušinių (kietai vriti)
- 200 gramų tunų (konservuotas)
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek svogūnų laiškų (smulkinti (papuošimui))
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viename dubenyje sumaišykite nusunktą tuną, kubeliais susmulkintas morkas, bulves, agurką bei kietai virtus kiaušinius su majonezu druska ir pipirais.
Gautą masę ratu dėkite į lėkštę ir suformuokite vainiką.
Viską aptepkite majonezu, apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais, papuoškite plonomis baltojo ridiko juostelėmis bei vyšninių pomidorų puselėmis.
Skanaus.
Autorius: Agnė
REKLAMA