• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (marinuoti)
  • 3 vienetai bulvių (virtos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai morkų (virtos)
  • šiek tiek pomidorų pastos (vyšniniai (papuošimui))
  • šiek tiek ridikėlių (baltieji (papuošimui))
  • 2 vienetai kiaušinių (kietai vriti)
  • 200 gramų tunų (konservuotas)
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek svogūnų laiškų (smulkinti (papuošimui))

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (marinuoti)
  • 3 vienetai bulvių (virtos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai morkų (virtos)
  • šiek tiek pomidorų pastos (vyšniniai (papuošimui))
  • šiek tiek ridikėlių (baltieji (papuošimui))
  • 2 vienetai kiaušinių (kietai vriti)
  • 200 gramų tunų (konservuotas)
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek svogūnų laiškų (smulkinti (papuošimui))

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename dubenyje sumaišykite nusunktą tuną, kubeliais susmulkintas morkas, bulves, agurką bei kietai virtus kiaušinius su majonezu druska ir pipirais.
    Gautą masę ratu dėkite į lėkštę ir suformuokite vainiką.
    Viską aptepkite majonezu, apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais, papuoškite plonomis baltojo ridiko juostelėmis bei vyšninių pomidorų puselėmis.
    Skanaus.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų