Pomidorus,agurkus bei alyvuoges supjaustome kubeliais ir sudedame į dubenį. Pasiimame porą ir supjaustome griežinėliais. Paimame karščiui atsparų dubenį, dedame į jį žiedinį kopūsta, užpilame verdančiu vandeniu, palaikome 3-4 min., nupilame vandenį, susmulkiname ir dedame į dubenį kuriame yra pomidorai, agurkai, alyvuogės bei poras. Kai jau viskas sudėta į dubenį išspaudžiame iš citrinos sultis (apie 2 šaukštus), pilame į dubenį, tuomet pilame alyvuogių aliejų, dedame druskos bei pipirų (pagal skonį) ir viską gerai išmaišome. Skanaus!
Autorius: Emilija
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų
1 vienetas citrinų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
4 vienetai pomidorų pastos
0.5 vieneto porų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
9 vienetai juodųjų alyvuogių
šiek tiek druskos
1 vienetas žiedinių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pomidorus,agurkus bei alyvuoges supjaustome kubeliais ir sudedame į dubenį. Pasiimame porą ir supjaustome griežinėliais. Paimame karščiui atsparų dubenį, dedame į jį žiedinį kopūsta, užpilame verdančiu vandeniu, palaikome 3-4 min., nupilame vandenį, susmulkiname ir dedame į dubenį kuriame yra pomidorai, agurkai, alyvuogės bei poras. Kai jau viskas sudėta į dubenį išspaudžiame iš citrinos sultis (apie 2 šaukštus), pilame į dubenį, tuomet pilame alyvuogių aliejų, dedame druskos bei pipirų (pagal skonį) ir viską gerai išmaišome. Skanaus!