Dešreles supjaustyti griežinėliais ir pakepinti keptuvėje 5 minutes. Vynuoges perpjauti per pusę ir išimti sėklas. Bananus, agurkus supjaustyti kubeliais, o alyvuoges - griežinėliais. Sutrinti česnaką ir sumaišyti su majonezu. Česnakiniu majonezu paskaninti salotas. Gero apetito :)
Autorius: Galina
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų (marinuoti)
50 gramų alyvuogių
1 vienetas bananų
3 česnakų
200 gramų vyniuogių
200 gramų dešrelių (vytintos Biovela)
šiek tiek majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dešreles supjaustyti griežinėliais ir pakepinti keptuvėje 5 minutes. Vynuoges perpjauti per pusę ir išimti sėklas. Bananus, agurkus supjaustyti kubeliais, o alyvuoges - griežinėliais. Sutrinti česnaką ir sumaišyti su majonezu. Česnakiniu majonezu paskaninti salotas. Gero apetito :)