INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų (smulkinti)
- 2 vienetai obuolių
- 1 vienetas salierų (lapkočiai)
- 1 sauja saulėgrąžų (lukštentos)
- šiek tiek majonezo
- 400 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Saulėgrąžas pakepinkite sausoje keptuvėje.
Lapkočius supjaustykite įstrižais griežinėliais, obuolius šiaudeliais ir sumaišykite su majonezu. Salotas sudėkite į lėkštę. Apibarstykite saulėgrąžomis.
Varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite trintą česnaka, druską, pipirus, truputį majonezo, smulkintus krapus. Išmaišykite.
Rankas suvilgykite aliejuje, formuokite iš varškės masės rutuliukus ir dėkite ant salotų. Viršų pabarstykite smulkintais krapais ir saulėgrąžomis.
Autorius: Laura
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų (smulkinti)
- 2 vienetai obuolių
- 1 vienetas salierų (lapkočiai)
- 1 sauja saulėgrąžų (lukštentos)
- šiek tiek majonezo
- 400 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Saulėgrąžas pakepinkite sausoje keptuvėje.
Lapkočius supjaustykite įstrižais griežinėliais, obuolius šiaudeliais ir sumaišykite su majonezu. Salotas sudėkite į lėkštę. Apibarstykite saulėgrąžomis.
Varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite trintą česnaka, druską, pipirus, truputį majonezo, smulkintus krapus. Išmaišykite.
Rankas suvilgykite aliejuje, formuokite iš varškės masės rutuliukus ir dėkite ant salotų. Viršų pabarstykite smulkintais krapais ir saulėgrąžomis.
Autorius: Laura
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI