Nedidelio dubenėlio vidų ištepame aliejumi. Į dubenėlį įpilame truputį ištirpintos braškių želė. Kai ji sustingsta, ant viršaus gėlės forma išdėliojame supjaustytas braškes ir užpilame braškių žele, 1/3 palikdami deserto apatiniam sluoksniui. Sūrelius pertriname per sietelį, sudedame cukrų, 2/3 kokosų drožlių, vanilės cukraus ir gerai išmaišome. Į šią masę supilame ištirpintą želatiną. Sūrelių tyrę dedame į dubenėlį ant sustingusios želė. Ant viršaus supilame likusią želė dalį ir 20 min laikome šaltai. Jeigu desertas apvertus indelį neišsiima, jį galima pašildyti karšto vandens vonelėje. Sūrelių sluoksnio šonus puošiame kokosų drožlėmis. Skanaus!
Autorius: aukse
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai cukraus
200 gramų varškės (sūrelis, saldus)
10 vienetų braškių
4 valgomieji šaukštai želatinos
0.5 stiklinės kokosų (drožlės)
1 vienetas želės (pakelis)
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nedidelio dubenėlio vidų ištepame aliejumi. Į dubenėlį įpilame truputį ištirpintos braškių želė. Kai ji sustingsta, ant viršaus gėlės forma išdėliojame supjaustytas braškes ir užpilame braškių žele, 1/3 palikdami deserto apatiniam sluoksniui. Sūrelius pertriname per sietelį, sudedame cukrų, 2/3 kokosų drožlių, vanilės cukraus ir gerai išmaišome. Į šią masę supilame ištirpintą želatiną. Sūrelių tyrę dedame į dubenėlį ant sustingusios želė. Ant viršaus supilame likusią želė dalį ir 20 min laikome šaltai. Jeigu desertas apvertus indelį neišsiima, jį galima pašildyti karšto vandens vonelėje. Sūrelių sluoksnio šonus puošiame kokosų drožlėmis. Skanaus!