Kremas: suplakti baltymus su cukrumi iki purios konsistencijos. Sudėti sviestą, supilti likerį ir viską gerai išmaišyti. Tūbelės: suplakti kiaušinius su cukrumi, į gautą masę suberti miltus, supilti grietinėlę. Ant šalto, pateptu riebalais, kepimo popieriaus pilti tešlą taip, kaip pilama tešla kada kepami blynai. Apibarstyti susmulkintais riešutais. Kepti orkaitėje 3 min. Iškeptus skrituliukus nuimti nuo popieriaus peilio pagalba ir greit susukti. Į susuktas, atvėsusias tūbeles įkimšti kremo.
Autorius: Toma
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
150 gramų cukraus (kremui)
2 vienetai kiaušinių
2 vienetai kiaušinių (baltymai, kremui)
100 gramų kvietinių miltų
1/4 stiklinės grietinėlės
2 valgomieji šaukštai likerio (kremui)
100 gramų sviesto (kremui)
1/4 stiklinės riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kremas: suplakti baltymus su cukrumi iki purios konsistencijos. Sudėti sviestą, supilti likerį ir viską gerai išmaišyti. Tūbelės: suplakti kiaušinius su cukrumi, į gautą masę suberti miltus, supilti grietinėlę. Ant šalto, pateptu riebalais, kepimo popieriaus pilti tešlą taip, kaip pilama tešla kada kepami blynai. Apibarstyti susmulkintais riešutais. Kepti orkaitėje 3 min. Iškeptus skrituliukus nuimti nuo popieriaus peilio pagalba ir greit susukti. Į susuktas, atvėsusias tūbeles įkimšti kremo.