REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sparnelius supjaustyti į dvi dalis (maža kulšelė ir pats sparnelis), sudėti į gilų indą ir užpilti ananasų sultimis iš skardinės nuo konservuotų ananasų. Tada išspausti citrinos sultis, berti žiupsnelį druskos, pipirų, dėti pusė šaukštelio medaus ir sojos padažo. Viską gerai pamaišyti ir palikti marinuotis 1 - 2 val.
- Sudėti vištieną į kepimo skardą, užpilti marinatu ir kepti 175°C temp. orkaitėje, kol ims švelniai ruduoti viršus. Tada apversti ir taip pat kept,i kol pradės ruduoti. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos, suberti ananasų gabalėlius (supjaustyti maždaug 1X1 cm kubeliais) ir uždarius palikti.
- Išvirti ryžius (be prieskonių).
- Vištieną patiekti su ryžiais, o juos pagardinti marinatu nuo vištienos.
Skanaus.
REKLAMA