• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (smulkintas)
  • 5 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 50 gramų svogūnų (laiškai)
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 800 gramų žuvies (pangasijų filė)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų
  • 4 valgomieji šaukštai čili pipirų (saldus čili padažas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvies filė gabalus supjaustykite į maždaug 2-3 dalis ir pavoliokite kukurūzų krakmole (maždaug 4 šaukštai). Užberkite šaukštelį druskos ir pusę šaukštelio baltųjų pipirų. Pusvalandžiui palikite pasimarinuoti. Tada iš abiejų pusių pakepkite žuvies gabalus keptuvėje aliejuje. Išimkite ir sudėkite į lėkštę.

    Tuomet pasiruoškite padažą. Indelyje sumaišykite pomidorų padažą, saldųjį čili padažą, cukrų, vandenį ir sojos padažą. Tada įberkite šaukštą kukurūzų krakmolo ir gerai išmaišykite.

    Pomidorus supjaustykite didesniais kubeliais, svogūnų laiškus į maždaug 4 cm ilgio dalis ir susmulkinkite imbierą.

    Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus, įmeskite smulkintą imbierą ir maišant pakepinkite apie 10 sekundžių. Tuomet įmeskite svogūnų laiškus ir pomidorus, maišant pakepkite apie 2-3 minutes. Supilkite paruoštą padažą. Maišant patroškinkite, kol padažas išvirs. Tada išjunkite ugnį.

    Padažą su pomidorais ir svogūnais užpilkite ant iškeptos žuvies.

    Patiekiama su ryžiais.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (smulkintas)
  • 5 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 50 gramų svogūnų (laiškai)
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 800 gramų žuvies (pangasijų filė)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų
  • 4 valgomieji šaukštai čili pipirų (saldus čili padažas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvies filė gabalus supjaustykite į maždaug 2-3 dalis ir pavoliokite kukurūzų krakmole (maždaug 4 šaukštai). Užberkite šaukštelį druskos ir pusę šaukštelio baltųjų pipirų. Pusvalandžiui palikite pasimarinuoti. Tada iš abiejų pusių pakepkite žuvies gabalus keptuvėje aliejuje. Išimkite ir sudėkite į lėkštę.

    Tuomet pasiruoškite padažą. Indelyje sumaišykite pomidorų padažą, saldųjį čili padažą, cukrų, vandenį ir sojos padažą. Tada įberkite šaukštą kukurūzų krakmolo ir gerai išmaišykite.

    Pomidorus supjaustykite didesniais kubeliais, svogūnų laiškus į maždaug 4 cm ilgio dalis ir susmulkinkite imbierą.

    Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus, įmeskite smulkintą imbierą ir maišant pakepinkite apie 10 sekundžių. Tuomet įmeskite svogūnų laiškus ir pomidorus, maišant pakepkite apie 2-3 minutes. Supilkite paruoštą padažą. Maišant patroškinkite, kol padažas išvirs. Tada išjunkite ugnį.

    Padažą su pomidorais ir svogūnais užpilkite ant iškeptos žuvies.

    Patiekiama su ryžiais.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų