Avieną kartu su šonkauliais supjaustyti gabalais. Svogūną supjaustyti šiaudeliais. Pipirus sutrinti. Mėsą, pipirus, svogūnus ir vienos citrinos sultis sumaišyti ir sudėti į puodą su įkaitintu aliejumi. Pakepinti, kol svogūnai paruduos. Pasūdyti. Įpilti verdančio vandens tiek, kad tik apsemtų mėsą. Užvirinti, ir virti ant silpnos ugnies apie 40 min. Migdolus patrint su peiliu, slyvas perlieti su verdančiu vandeniu. Viską sudėti į mėsos troškinį. Patroškinti 20 min. Likus 4 min. iki troškinimo pabaigos suberti cinamoną, jei reikia, galima įdėti cukraus. Valgyti su šviežia balta duona.
Avieną kartu su šonkauliais supjaustyti gabalais. Svogūną supjaustyti šiaudeliais. Pipirus sutrinti. Mėsą, pipirus, svogūnus ir vienos citrinos sultis sumaišyti ir sudėti į puodą su įkaitintu aliejumi. Pakepinti, kol svogūnai paruduos. Pasūdyti. Įpilti verdančio vandens tiek, kad tik apsemtų mėsą. Užvirinti, ir virti ant silpnos ugnies apie 40 min. Migdolus patrint su peiliu, slyvas perlieti su verdančiu vandeniu. Viską sudėti į mėsos troškinį. Patroškinti 20 min. Likus 4 min. iki troškinimo pabaigos suberti cinamoną, jei reikia, galima įdėti cukraus. Valgyti su šviežia balta duona.