Grūstus saldžius riestainėlius (kaip parodyta nuotraukoje) sumaišyti su ištirpintu sviestu ir 3 šaukštais cukraus. Gautą masę paskleisti per visą kepimo formos apačią ir kepti apie 8-10 min. 200 laipsnių temperatūroje. Iškepus, palikti, kad atvėstų. Grietinėlės sūrį sumaišyti su 0,5 stiklinės cukraus, maišant palengva supilti plaktą grietinėlę ir viską išmaišyti iki vientisos masės. Gautą masę supilti ant atvėsusio riestainėlių pagrindo ir palikti, kad apstingtų. Sumaišyti želė į verdantį vandenį, tada pridėti atšildytų bei pasmulkintų braškių ir palikti apie 10-15 min. atvėsti. Želei atvėsus, supilti ją ant grietinėlės masės ir padėti į šaldytuvą, kad viskas gerai sustintų. Deserto viršų dar galima papuošti cielomis braškėmis. Skanaus.
Grūstus saldžius riestainėlius (kaip parodyta nuotraukoje) sumaišyti su ištirpintu sviestu ir 3 šaukštais cukraus. Gautą masę paskleisti per visą kepimo formos apačią ir kepti apie 8-10 min. 200 laipsnių temperatūroje. Iškepus, palikti, kad atvėstų. Grietinėlės sūrį sumaišyti su 0,5 stiklinės cukraus, maišant palengva supilti plaktą grietinėlę ir viską išmaišyti iki vientisos masės. Gautą masę supilti ant atvėsusio riestainėlių pagrindo ir palikti, kad apstingtų. Sumaišyti želė į verdantį vandenį, tada pridėti atšildytų bei pasmulkintų braškių ir palikti apie 10-15 min. atvėsti. Želei atvėsus, supilti ją ant grietinėlės masės ir padėti į šaldytuvą, kad viskas gerai sustintų. Deserto viršų dar galima papuošti cielomis braškėmis. Skanaus.