Sviestą išsukti su paprastu ir vaniliniu cukrumi. Supilti plaktą kiaušinį, suberti miltus bei kepimo miltelius ir išminkyti vientisą tešlą. Suminkytą tešlą padalinti į dvi dalis ir vieną iš jų suminkyti su kakava. Abi tešlos dalis plonai iškočioti ir su formelėmis, arba tiesiog stikline, išspausti norimos formos sausainius. Tada skirtingų spalvų tešlas (po vieną gabaliuką) sudėti vieną ant kito ir kepti 250 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių. Skanaus.
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
3 valgomieji šaukštai kakavos
1 vienetas kiaušinių
3 stiklinės kvietinių miltų
200 gramų sviesto
šiek tiek kepimo miltelių
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą išsukti su paprastu ir vaniliniu cukrumi. Supilti plaktą kiaušinį, suberti miltus bei kepimo miltelius ir išminkyti vientisą tešlą. Suminkytą tešlą padalinti į dvi dalis ir vieną iš jų suminkyti su kakava. Abi tešlos dalis plonai iškočioti ir su formelėmis, arba tiesiog stikline, išspausti norimos formos sausainius. Tada skirtingų spalvų tešlas (po vieną gabaliuką) sudėti vieną ant kito ir kepti 250 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių. Skanaus.